- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 1.8 |
Hrášek zelený sterilovaný | 80 |
Vejce celá průměr | 110 |
Máslo | 12 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1255 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Do pánvičky s rozpuštěným máslem vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce, necháme trochu zapéci, posypeme odkapaným hráškem, přeložíme na polovinu nebo zabalíme, krátce zapečeme v troubě a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.